Finance

HEAD gaat voortaan verder als Fizi

Vanaf vandaag is het zover: de vereniging HEAD heet voortaan Fizi, Netwerk Zorgfinancials. Volgens de organisatie is Fizi een herkenbare en toekomstbestendige naam, "waarbij nog beter zichtbaar wordt waar we voor staan en wat we als kennispartner in de zorg kunnen betekenen".

Fizi klinkt als 'visie' en de F en Z refereren aan Financials en Zorg, zo valt te lezen in een verklaring van de organisatie. "Netwerk zorgfinancials geeft letterlijk het werkgebied aan en benadrukt de rol van kennispartner die wij voor leden en externe partijen willen zijn." Tegelijkertijd met de nieuwe naam lanceert Fizi ook een nieuwe website.

Fizi is de netwerkorganisatie van, voor en door financials en hoger opgeleiden in financiële functies in de zorg. Aan haar negenhonderd leden biedt Fizi een platform voor kenniscirculatie. De leden zijn vakspecialisten, die het Fizi-platform gebruiken om elkaar te ontmoeten en kennis met elkaar te delen en ontwikkelen. Die expertise zet Fizi naar eigen zeggen in ten gunste van de zorg in Nederland.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top