ACTUEEL

De Wolff stapt op als bestuurslid NVTZ

De Nederlandse Vereniging van Toezichthouders in Zorg en Welzijn (NVTZ) zoekt een nieuw bestuurslid om Diana de Wolff op te volgen. Zij stapt op omdat ze wegens andere werkzaamheden geen tijd meer heeft voor het bestuurslidmaatschap.

Diana de Wolff is secretaris en heeft daarnaast als aandachtsgebieden onder meer HRM en werkgeverschap. Zij is namens het bestuur contactpersoon voor de Commissie Werkgeverschap en Bezoldiging van de NVTZ. In het dagelijks leven is zij arbeidsrechtadvocaat in Utrecht. Ook is zij bijzonder hoogleraar Advocatuur aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit van Amsterdam en lid van de raad van toezicht van een jeugdzorginstelling.

Als opvolger van De Wolff zoekt de NVTZ een bestuurslid met affiniteit en ervaring met personeelsbeleid en HR; affiniteit met werkgeversbeleid en met kennis van arbeidsvoorwaardenbeleid voor bestuurders (waaronder de WNT). Andere vereisten zijn onder meer het lidmaatschap van de NVTZ en dat iemand actief is in een toezichthoudende functie in zorg of welzijn. Ook van belang is dat het nieuwe bestuurslid een bindende persoonlijkheid is met ervaring of affiniteit met een ledenorganisatie en met brede ervaring in verschillende maatschappelijke functies of organisaties.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top