HRM

Regio Haaglanden werft VVT-medewerkers

Werkgeversvereniging ZorgZijn Werkt is samen met VVT-organisaties en onderwijsinstellingen in de regio’s Haaglanden en Nieuwe Waterweg Noord de campagne MooiMensenwerk gestart. Ze hopen met deze campagne mensen te interesseren voor een stage of baan in deze sector. Aanleiding is het tekort aan personeel in de ouderen- en thuiszorg.

Deelnemende organisaties zijn – naast ZorgZijn Werkt - Argos Zorggroep, Cardia, Directzorg, Evita Zorg, Florence, HWW zorg, Pieter van Foreest, Respect Zorggroep, Saffier, Stichting Eykenburg, WZH, De Haagse Hogeschool, mboRijnland, ROC Mondriaan en ZorgScala. 

Medewerkers van de deelnemende VVT-organisaties gaan via vlogs, verhalen en gastlessen vertellen hoe het is om in de zorg te werken. Dat moet anderen inspireren om ook na te denken over werken in de zorg. De campagne is gericht op de regio’s Haaglanden en Nieuwe Waterweg Noord.

Vacatures

"Als er landelijk zo'n 40 duizend vacatures zijn dan kunnen we in ons gebied toch zeker 6 duizend mensen plaatsen", zegt Coralie Elmont van ZorgZijnWerkt tegen Omroep West. En dat gat is niet zomaar gevuld, geeft zij toe. "We hebben er onze handen nog wel tien jaar aan vol."

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top