ACTUEEL

MST is bekroond met Vaatkeurmerk

De Hart&Vaatgroep heeft het Vaatkeurmerk 2017 toegekend aan de vaatzorg van Medisch Spectrum Twente (MST). Het ziekenhuis voldoet opnieuw aan alle door de patiëntenorganisatie opgestelde kwaliteitseisen, als enige ziekenhuis in Overijssel.

Het hart- en vaatcentrum van MST is het regionale expertisecentrum voor lichaamsslagader interventies, en het landelijk expertisecentrum voor darmslagader problematiek. Het centrum behandelt jaarlijks meer dan tweeduizend patiënten met slagaderproblemen. Daarmee is MST één van de grotere vaatcentra van Nederland.

Bob Geelkerken, vaatchirurg MST: "Ervaring en samenwerking telt in vaatchirurgie. Vaatchirurgie doe je niet alleen, door de goede samenwerking tussen onze vaatchirurgen, interventieradiologen, hartchirurgen, vasculair internisten en vaatverpleegkundigen, is een vaatpatiënt bij MST verzekerd van een goede en veilige behandeling. Dit keurmerk bevestigt de goede kwaliteit van onze vaatzorg, iets waar we dagelijks enorm ons best voor doen".

Goede vaatzorg

Het Vaatkeurmerk helpt vaatpatiënten, hun verwijzers en zorgverzekeraars een keuze te maken voor een ziekenhuis waar goede vaatzorg wordt aangeboden. De beoordelingspunten zijn tot stand gekomen in nauwe samenwerking met vaatchirurgen, interventieradiologen, vasculair internisten en vaatverpleegkundigen. Het keurmerk geeft een  beeld van de kwaliteit van de zorg rondom behandelingen van etalagebenen, aneurysma en halsslagadervernauwing.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top