ACTUEEL

Veroorzakers ongeluk bedreigen personeel St Radboud

Twee jongens hebben een arts en verpleegkundige van het UMC St Radboud in Nijmegen bedreigd en beledigd. De arts en het verpleegkundige waren bezig het leven te redden van de man die zij hadden aangereden. Dat meldt De Gelderlander.

Op de vlucht

De jongens van 18 en 19 schepten het 50-jarige slachtoffer toen zij op de vlucht waren voor de politie. De man is uiteindelijk overleden aan zijn verwondingen, weet De Gelderlander. De jongens werden ook voor medische behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

Toezicht politie

De politie hield de jongens in het UMC St Radboud continue onder toezicht. Een groep van twintig jongeren, onder wie familieleden, veroorzaakte onrust bij de ingang van de eerste hulp. Negen agenten hebben samen met de beveiliging van het ziekenhuis de groep buiten gehouden.

>> Skipr daily <<

Skipr daily brengt u elke ochtend voor 8:00 uur een overzicht van het meest actuele nieuws. Abonneer u gratis op deze dagelijkse e-mailnieuwsbrief. U kunt de Skipr daily personaliseren door zelf de voor u interessante rubrieken te kiezen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top