ACTUEEL

Reinier van Arkel benoemt nieuw bestuurslid

De Reinier van Arkel groep heeft Tom van Mierlo benoemd tot lid van de raad van bestuur. Hij volgt per 1 januari 2018 Marie-Louise van der Kruis op.

Van Mierlo is sinds 1998 werkzaam bij GGz Breburg als psychiater en directeur behandeling. Daarnaast is hij onder meer initiatiefnemer en voorzitter van stichting High Intensive Care (HIC) en voorzitter van het CCAF, dat teams certificeert die modelgetrouwe zorg bieden aan mensen met ernstige psychiatrische problemen. De komende maanden rondt hij zijn werkzaamheden voor GGz Breburg af en bereidt hij zich voor op zijn overstap naar de Reinier van Arkel groep.

Eddy van Doorn, bestuursvoorzitter van Reinier van Arkel, laat weten verheugd te zijn met de komst van Van Mierlo. "Met zijn visie, kennis en ervaring verwachten wij een extra kwaliteitsimpuls te kunnen geven aan onze organisatie en zijn we nog beter in staat om adequaat in te spelen op vraagstukken rondom complexe ggz en veiligheid in ’s-Hertogenbosch en omstreken."

De holding Reinier van Arkel groep bestaat uit de ondernemingen Reinier van Arkel, Maatschappelijke Opvang ’s-Hertogenbosch en Ypse, waarbinnen basis-ggz-zorg wordt verleend.  

Tom van Mierlo 1

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top