Tech

Persoonsalarmen van Kadex aangesloten op cloud van Eurocom Group

Kadex en Eurocom Group gaan samenwerken in het Open Care concept. Dit betekent dat de draadloze persoonsalarmen van Kadex worden aangesloten op het Cloud platform CQ-Net Live en CQ-Net Server van softwareproducent Eurocom.

Organisaties die al gebruik maken van Kadex-producten kunnen vanaf de integratie de CQ-Mobile app gebruiken voor de data uit de persoonsalarmen. 

Eurocom Group wil met CQ-Net Live en Open Care Connect een open platform bieden waarop aanbieders van apparatuur, meldkamers,  zorgorganisaties en consumenten kunnen aanhaken. Met het tekenen van de Open Care Connect overeenkomst staan beide fabrikanten samen garant voor een goede werking van de koppeling tussen beide systemen.

---

Wat zijn nieuwe, inspirerende en bewezen toepassingen van (digitale) zorgtechnologie, die de aanjagers zijn voor verhogen van kwaliteit van zorg en zorgefficiency (kostenbeheersing)? e-Health Convention is innovation in cure, care & technology. Een interactieve congresdag met in totaal zo'n 25 sessies van interviews, presentaties, debatten en een info-lounge met live demo's van innovaties. Kijk hier voor het volledige programma.0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top