ACTUEEL

Ziekenhuis Gelderse Vallei benoemt nieuw lid raad van bestuur

Arjen Hakbijl is per 1 februari 2018 benoemd als lid van de raad van bestuur van Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede. Hij volgt Wander Blaauw op, die de functie het afgelopen jaar op interim-basis heeft bekleed.

Hakbijl is momenteel partner bij PricewaterhouseCoopers en landelijk actief als adviseur en accountant in de zorg- en publieke sector, vooral in zorginstellingen en ziekenhuizen. In deze functie is hij betrokken bij samenwerkingen en fusies in de zorg en de vormgeving van de relatie van de medische staf in ziekenhuizen. Hij heeft verkenningen en de vormgeving van het besturingsmodel bij ziekenhuizen begeleid. Ook was hij diverse keren betrokken bij zorgcontractering en strategische samenwerking in regio’s, ook vanuit het perspectief van de zorgverzekeraars. 

"Ik maak graag de overstap naar dit ziekenhuis, dat in het centrum van mijn belangstelling en ervaring ligt", zegt Hakbijl over zijn benoeming als bestuurslid van Ziekenhuis Gelderse Vallei. "Samen met Mirjam van ’t Veld, de voorzitter raad van bestuur, het management en de professionals wil ik mij sterk maken voor een stabiele en financieel gezonde organisatie. En ik bouw graag mee aan een toekomstgericht ziekenhuis."

 

1 Reacties

om een reactie achter te laten

D G o

14 december 2017

Heeft de heer Hakbijl ook nog bestuurlijke ervaring?

Top