ACTUEEL

Klein Nulent blijft voorzitter KNMP

Gerben Klein Nulent gaat door als voorzitter van de KNMP, de brancheorganisatie van apothekers. De algemene vergadering van de apothekersorganisatie stemde op 13 december in met de wens van het bestuur om Klein Nulent ook de komende drie jaar aan te houden als voorzitter.

Klein Nulent was 18 jaar zelfstandig apotheker in Rotterdam-Charlois en werkte daarna twintig jaar als directeur van Mediq. Sinds 2014 is Klein Nulent voorzitter van de KNMP.

"Er is de komende jaren veel te doen", zegt Klein Nulent. "De apothekers staan voor grote uitdagingen, er is een nieuw regeerakkoord. Vandaar dat we eerder dit jaar de Toekomstvisie 2020 hebben aangescherpt en de bestuurscommissie Dynamo hebben ingesteld. Hierover is de afgelopen maanden veel contact geweest met onze leden. Op basis van de feedback gaat het bestuur verder."

Eerder deze week meldde de KNMP dat Léon Tinke zijn functie als algemeen directeur van de brancheorganisatie neerlegt. Het bestuur van de organisatie en Tinke hebben hiertoe afgelopen weekend besloten vanwege een onderling verschil van inzicht.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top