ACTUEEL

Planetree Awards voor innovatieve zorgprojecten uitgereikt

De winnaars van de Planetree Awards 2018 zijn GGZ Eindhoven, Elver, Groenhuysen en het Spaarne Gasthuis. De prijzen zijn op 22 maart uitgereikt tijdens de Planetree Conferentie 2018 in Nieuwegein.

Een Innovatie Award was er voor GGZ Eindhoven met 'Peer Supported Open Dialogue', een bijzondere vorm van hulpverlening waarbij vanaf het begin de omgeving is betrokken bij het vaststellen van de benodigde hulp. De Project Awards gingen naar gehandicaptenorganisatie Elver met 'De Elver Academie', ouderenzorgorganisatie Groenhuysen met 'De Fitroute' en het Spaarne Gasthuis met 'Hartrevalidatie dichter bij huis'.

De stemmen van de vakjury en het publiek hebben samen bepaald wie de uiteindelijke winnaars werden. De vakjury bestond uit uit vertegenwoordigers van cliënten (LSR), zorgmedewerkers (FWG en Randstad) en deskundigen (Skipr).

Planetree Nederland is een non-profit organisatie die zorgorganisaties in Nederland stimuleert en ondersteunt om zoveel mogelijk en zo goed mogelijke mensgerichte zorg te verlenen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top