ACTUEEL

Parkkliniek & Park MC benoemt nieuwe directeur

Angelique Borst is per 1 maart benoemd tot directeur bedrijfsvoering van de Parkkliniek & Park Medisch Centrum in Rotterdam. Borst heeft een ruime ervaring in de gezondheidszorg. Zo was ze ondermeer bedrijfsleider in het Havenziekenhuis in Rotterdam.

In deze rol heeft Borst de transitiezorg van het Havenziekenhuis naar vier partnerziekenhuizen in de regio Rotterdam en de omvorming naar de Havenpolikliniek begeleid. Borst zal zich in Prakkliniek & Park medisch Centrum met name gaan richten op de interne bedrijfsvoering. Financieel directeur Hieron Maree zal zich concentreren op de acquisitie, de contacten met de zorgverzekeraars en de vertaling daarvan naar finance. De medische leiding is in handen van Siu Ho Wu.

Parkkliniek & Park Medisch Centrum is een Zelfstandig Behandel Centrum (ZBC) waar verzekerde en particuliere zorg plaatsvindt. De focus ligt op Plastische Chirurgie, Orthopedie en Neurochirurgie. Er wordt nauw samengewerkt met het Erasmus MC en het IJsselland ziekenhuis. Het Park Medisch Centrum faciliteert daarnaast meerdere ziekenhuizen uit de omgeving waaronder het Haga Ziekenhuis Den Haag en het Sint Franciscus Gasthuis in Rotterdam.

borst

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top