ACTUEEL

Jan Willem Meijer nieuwe bestuurder De Hoogstraat Revalidatie

Jan Willem Meijer treedt aan als bestuurder van De Hoogstraat Revalidatie in Utrecht op 15 oktober aanstaande. Hij volgt Steven Berdenis van Berlekom op die recent begonnen is als directeur van het Liliane Fonds.

Jan Willem Meijer is bijna tien jaar werkzaam als medisch directeur van Revant Medisch Specialistische Revalidatie, met locaties in Breda, Goes en Terneuzen. Hij heeft als revalidatiearts, manager/bestuurder en onderzoeker een brede expertise op het terrein van de revalidatiegeneeskunde. Hij is zijn loopbaan begonnen als revalidatiearts en medisch manager bij het UMC Groningen, waar hij daarvoor revalidatiegeneeskunde heeft gestudeerd.

De Hoogstraat Revalidatie is een medisch specialistisch revalidatiecentrum voor kinderen en volwassenen, dat zich richt op integratie van patiëntenzorg, innovatieve projecten en kennisontwikkeling door wetenschappelijk onderzoek. De zorgaanbieder werkt samen met UMC Utrecht in het onderzoeks- en innovatiecentrum het Kenniscentrum Revalidatiegeneeskunde Utrecht.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top