ACTUEEL

Frion-bestuurder stapt over naar Maeykehiem

Maeykehiem heeft Trijn van der Meulen per 1 oktober benoemd tot bestuurder. Zij volgt bij de Friese organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking interim-bestuurder Raymond van Zoolingen op.

Van der Meulen is nu nog bestuurder bij Frion, een organisatie voor cliënten met een verstandelijke beperking in Overijssel. Zorg en inzet voor mensen met een beperking zijn een rode draad in haar loopbaan. Eerder was verpleegkundige Van der Meulen directeur bij Thuiszorg Het Friese Land, directeur Empatec en regiodirecteur bij Kentalis. Zij deed de Master Executive Changemanagement van SIOO en de MBA Public & Private van Nijenrode.

Een belangrijke drijfveer voor Van der Meulen is professionals ruimte bieden om hun werk goed te doen. Goede bedrijfsvoeringsprocessen zijn haar optiek een voorwaarde voor de ontplooiing van vakmanschap. “We zochten een verbinder met visie op (VG) zorg en met hart voor Friesland”, motiveert Hans Konst, voorzitter raad van toezicht, de keuze voor Van der Meulen. “Dat is precies wie we hebben gevonden in Trijn van der Meulen. Ze heeft ruime ervaring als directeur en bestuurder in de zorg, pakt aan, stimuleert en is daarbij altijd in verbinding met anderen. Dat past goed bij de koers en netwerkpositie van Maeykehiem.”

Trijn van der Meulen

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top