ACTUEEL

Verenso benoemt nieuwe directeur-bestuurder

Nanda Hauet treedt per 15 september aan als directeur-bestuurder van Verenso, beroepsvereniging van specialisten ouderengeneeskunde. Ze volgt Christel Koerhuis op, die deze functie sinds oktober 2017 ad interim bekleedde.

Hauet studeerde bedrijfskunde aan de Nyenrode Business Universiteit en vervulde gedurende haar loopbaan diverse directeursfuncties, onder meer bij IZA Zorgverzekeraar, UnivéRegio+ en KPN.

Bij Varenso gaat Hauet samen met het bestuur en de leden richting geven aan de koers van de vereniging en aan de invulling van de nieuwe missie en visie, zo blijkt uit het persbericht. Tot haar kerntaken behoren onder meer het opbouwen van succesvolle samenwerkingsrelaties en het aangaan van strategische allianties, waarbij het belang van de specialist ouderengeneeskunde voorop staat.

"Wij hebben in Nanda Hauet een geschikte directeur gevonden die veel managementervaring heeft in een bestuurlijke omgeving", zegt Verenso-voorzitter Nienke Nieuwenhuizen. "Ik verwacht dat haar 'klantdenken' en resultaatgerichtheid zeker zullen bijdragen aan het realiseren van onze doelstellingen. Ik verheug mij dan ook op een prettige samenwerking."

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top