Gastvrijheid

Keten tussen landbouw en zorg wordt online versterkt

Het programmabureau van Diverzio gaat samenwerken met een specialist om de uitvoering van haar programma’s voor beter eten in de zorg te versterken met een online platform. Dat moet de ketens tussen zorgorganisaties en landbouwers in de regio nog korter maken.

Dat meldt Stichting Diverzio op haar website. Het is een partnership gestart met online specialist Indicia uit Tilburg. Met het platform kunnen zorgorganisaties elkaar online opzoeken, maar ook de producenten van gezond en lekker eten uit de streek. Diverzio en Indicia zijn inmiddels gestart met programma’s in de regio Brabant.

Keten

Diverzio richt zich op de uitvoering en ontwikkeling van twee programma’s: Duurzaam en Gezond aan Tafel, waarin zorgorganisaties samen werken aan beter eten, en Gezonde Korte Ketens, waarbij agrarische ondernemers produceren voor de zorg in hun regio. Gebruik van digitale technieken kunnen de banden inventariseren en de programma’s zo opschalen. Diverzio wil op landelijke schaal de keten tussen landbouw en zorg sluiten.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top