ACTUEEL

Failliete boedel IJsselmeerziekenhuizen digitaal onder de hamer

De IJsselmeerziekenhuizen gaan elf medische apparaten uit de failliete boedel online veilen. Onder apparaten een MRC-scanner, een röntgenapparaat en een botdichtheidsmeter.

Belangstellenden kunnen tot 25 februari via de site van Troostwijk Auctions op de diverse apparaten bieden, waaronder waaronder een Signa MRI T 1,5 HDX en diverse (mobiele) röntgenapparate, 4x C-bogen, Hologic Discovery botdensitometer, 2x Shimadzu Mobile Art. De minimumprijzen lopen uiteen van 1000 euro voor een röntgensysteem uit 2007 en een botdichtheidsmeter uit 2011 tot 10.000 euro voor een MRI-scansysteem uit 2004.

Voor de potentiële kopers geldt dat ze aantoonbaar de juiste papieren moeten bezitten. Voor de röntgenapparatuur geldt bijvoorbeeld een vergunningsplicht op basis van de kernenergiewetgeving. Ook het overige medisch meubilair en de bedden worden binnenkort geveild. Dit deel van de inventaris staat vanaf maandag online op het veilingplatform. Die veiling sluit op 4 maart.

Volgens het AD hebben de in oktober failliet verklaarde IJsselmeerziekenhuizen een primeur met de online faillissementsveiling.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top