ACTUEEL

Berispte huisarts wil praktijk weer openen

De door de Inspectie voor de Gezondheidszorg (IGZ) berispte huisarts J.M. Bonnet in Veghel wil na de zomervakantie zijn praktijk weer openen. Hij is geschokt door de sluiting van zijn praktijk, maar hoopt met de IGZ tot een oplossing te komen. Dat meldt Kliknieuws.nl.

Onhygiënische toestanden

De IGZ heeft de praktijk van Bonnet met onmiddellijke ingang stilgelegd vanwege ondermeer onhygiënische toestanden. Zo troffen inspecteurs in de tas die de arts gebruikte om visites af te leggen, medicijnen aan die al meerdere jaren over de datum waren. Volgens Bonnet waren die medicijnen echter afkomstig van patiënten en zou hij deze voor hen weggooien.

Steunbetuigingen

Bonnet stelt: “De Inspectie vindt mij een eigenwijze knar. Mijn praktijk is misschien anders, noem het ouderwets, maar dat is niet per definitie slecht. Ik ben nu eenmaal wie ik ben: een huisarts die veel van zijn vak houdt en graag iets voor mensen wil betekenen.” De huisarts is volgens Kliknieuws.nl overweldigd door de steunbetuigingen van patiënten en collega’s. Op de site www.dokterbonnetsteunbetuigingen.nl zijn inmiddels meer dan honderd steunbetuigingen binnen gekomen.

<< Skipr en social media >>

Volg Skipr ook op Twitter.
En meld u aan voor de groep Skipr op LinkedIn.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top