ACTUEEL

Commissie van Wijzen adviseert over Organon

Op initiatief van de provincie Noord-Brabant en het ministerie van Economische Zaken is een Commissie van Wijzen geïnstalleerd die de overheid zal adviseren over de uiteindelijke plannen voor het mogelijke behoud van kennis en werkgelegenheid van MSD in Nederland. De commissie is ingesteld nadat het geneesmiddelenconcern MSD een massaontslag aankondigde bij Organon in Oss. Dit heeft het ministerie van Economische Zaken woensdag bekendgemaakt.

Oordeel

De Commissie van Wijzen zal een oordeel geven over een plan waarmee de Taskforce Life Science Park later dit jaar gaat komen en over eventuele andere plannen.

Leden commissie

De commissie bestaat uit Boy Litjens, voormalig topman van Sabic Europe, Rick Harwig voormalig bestuurder van Philips, en voorzitter Joop Sistermans, voorzitter Adviesraad voor het Wetenschaps- en Technologiebeleid en tot 1999 topbestuurder van Akzo-Nobel.

Taskforce

De Taskforce is een initiatief van MSD waarin naast de provincie en het ministerie van Economische Zaken ook de Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij en de Gemeente Oss deelnemen. (ANP)

1 Reacties

om een reactie achter te laten

GATESLindsay

1 augustus 2011

Various people all over the world receive the <a href="http://bestfinance-blog.com">loans</a> from various creditors, because this is comfortable.

Top