ACTUEEL

Yvonne Heijnen-Kaales manager Zorgbeleid VGN

Yvonne Heijnen-Kaales is per 1 september aangetraden bij de Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN) als manager van de afdeling Zorgbeleid.

Carrière Yvonne Heijnen-Kaales

Yvonne Heijnen-Kaales was voor haar aanstelling bij VGN adjunct-directeur van het Landelijk Expertisecentrum Verpleging & Verzorging. Daarvoor bekleedde zij diverse functies bij Groot Schuylenburg in Apeldoorn, onderdeel van ’s Heeren Loo.

Nevenfuncties

Heijnen-Kaales is onder meer vice-voorzitter van de raad van toezicht van Coloriet, vice-voorzitter van het Nederlands Instituut voor Psychiatrische Verpleegkunde en vice-voorzitter van de raad van toezicht van Stichting De Opbouw.

Afdeling Zorgbeleid

De afdeling Zorgbeleid is één van de drie beleidsafdelingen van de VGN. Deze ondersteunt de VGN-leden op het gebied van zorgbeleid.  Belangrijke portefeuilles daarbij zijn professionaliteit en kennisbeleid, het kwaliteits¬kader gehandicaptenzorg, consumenteninformatie, cliëntveiligheid en jeugd.

4 Reacties

om een reactie achter te laten

Dick

10 september 2010

Yvonne, succes en vooral veel plezier!

KOOPMAN

10 september 2010

Wat een goede keuze van VGN; een topper aan de top, dat belooft veel goeds. Yvonne veel succes; het bloed kruipt toch waar het ..!

Waling-Huijsen

12 september 2010

Yvonne, van harte proficiat! Ik wens je een goede tijd met mooie bijdragen voor de zorg in deze branche, want daar doe jij het toch allemaal voor! Hartelijke groet,

Marianne Waling-Huijsen

Uiterweerd

31 oktober 2010

Yvonne, gefeliciteerd en veel succes!Ruud Uiterweerd

Top