ACTUEEL

TEDxMaastricht krijgt vervolg

TEDxMaastricht krijgt vervolg

De succesvolle bijeenkomst TEDxMaastricht krijgt een vervolg. De tweede editie staat gepland op 2 april 2012. Dat heeft de organisatie via twitter bekend gemaakt.

Volgers van @TEDxMaastricht kregen al eerder het advies om 2 april 2012 in hun agenda te blokken. Meer nieuws over de geplande bijeenkomst zal later bekend gemaakt worden. Binnen enkele weken kunnen geïnteresseerden zich aanmelden.

Eerst bijeenkomst

TEDxMaastricht ‘The Future of Health’ werd afgelopen april voor het eerst gehouden. TED staat voor Technology Entertainment Design en is in 1984 in de VS begonnen als een platform voor ideeën uit deze drie werelden. Met als credo ‘ideas worth spreading’ is het TEDx programma sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen, waar sprekers als Bill Clinton, Oliver Sacks en Graig Venter het podium deelden. TEDx staat voor onafhankelijk georganiseerde evenementen waar mensen bij elkaar komen om een TED-achtige ervaring te delen.

Zorg 2.0

TEDxMaastricht wordt georganiseerd door het UMC St Radboud. De centrale vraag van TEDxMaastricht is hoe patiënten, familie en mantelzorgers actief kunnen participeren in de zorg. Skipr verzorgde tijdens de eerste bijeenkomst een livestream zodat ook niet-deelnemers de discussies in beeld en geluid konden volgen. Bekijk hier de beelden van de eerste TEDxMaastricht.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top