ACTUEEL

UMC St Radboud versterkt MijnZorgnet

Jean-Pierre van Beers is per 1 september 2011 benoemd als operationeel directeur van MijnZorgnet, een dochteronderneming van het UMC St Radboud. Van Beers gaat samen Bas Bloem en Jan Kremer leiding de strategische koers van MijnZorgnet aanscherpen.

Met MijnZorgnet is het UMC St Radboud een voorloper op het gebied van digitale patiëntenparticipatie. Onder het motto ‘vinden, delen en verbinden’ kunnen patiënten, mantelzorgers en professionele zorgverleners op het digitale platform via forums, wiki’s, blogs informatie uitwisselen.Iedereen kan lid worden van één of meerdere communities of er zelf één starten. MijnZorgnet faciliteert de techniek; patiënten, mantelzorgers en zorgverleners verzorgen de inhoud.

Ervaring

De nieuwe operationele directeur Van Beers heeft ruim tien jaar ervaring als (interim-)manager bij verschillende instellingen. Voor zijn overstap naar MijnZorgnet was Jean-Pierre ondermeer werkzaam als bedrijfsleider bij het UMC St Radboud. In deze functie was hij verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en de fusie van vijf patiëntenzorglaboratoria.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top