ACTUEEL

P5COM werkt samen met deReputatiecoaches

P5COM werkt samen met deReputatiecoaches

P5COM, specialist in het verbeteren van operationele performance in de gezondheidszorg, gaat samenwerken met de communicatiestrategen van deReputatiecoaches. Doel is organisaties en instellingen zowel operationeel als communicatief te verbeteren.

Communicatie in zorg

Paul Arakelian, directeur van P5COM: “Binnen instellingen komen wij vaak knelpunten op het gebied van communicatie tegen. Het is goed om daar dan experts bij te halen. Willem Wansink en Ewoud Nysingh zijn net als wij goed ingevoerd in de zorg. Door onze nauwe samenwerking kunnen wij onze klanten een extra aantal diensten bieden die van groot belang zijn. Alles draait tegenwoordig om reputatie.”

Problemen voorkomen

Willem Wansink, deReputatiecoaches: “Wij zijn er graag vroeg bij in instellingen om zowel op het gebied van interne als dat van externe communicatie te adviseren. Zo kunnen bestuurders veel problemen voorkomen. Wij werken graag samen met de consultants van P5COM omdat zij na hun grondige quickscan direct met het management en de medewerkers voortvarend aan de slag gaan.”

Primair zorgproces

Zowel Arakelian als Wansink en Nysingh zijn ervan overtuigd dat de samenwerking synergievoordelen biedt voor de klant. Nysingh: “Wij vullen elkaar goed aan, en er zijn veel raakpunten in ons werk. Wat ons bindt is onze passie voor het primaire zorgproces. Wij willen er voor zorgen dat medewerkers de goede dingen doen en met plezier naar hun werk gaan.”

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top