ACTUEEL

Ellen Maat verruilt VWS voor adviesbureau

Ellen Maat, voormalig programmadirecteur Innovatie & ICT in de zorg bij het ministerie van VWS is deze maand gestart bij ICT-adviesbureau Verdonck, Klooster & Associates (VKA). Maat versterkt bij VKA de expertisegroep Bestuurlijke Advisering.

ICT in de zorg

Ellen Maat heeft de afgelopen veertien jaar gewerkt bij het ministerie van VWS en daar ervaring opgedaan met project- en programmamanagement op het snijvlak van beleid en uitvoering. De laatste vijf jaar was Maat als programmadirecteur Innovatie & ICT in de zorg verantwoordelijk voor het optimaliseren van het gebruik van ICT in de zorgsector, het stimuleren van innovatie in de zorg, bevorderen van e-Health en de invoering van de landelijke infrastructuur voor gegevensuitwisseling in de zorg.

Burgerservicenummer

Daarvoor was Maat bij VWS werkzaam als afdelingshoofd ICT in de zorg. Als projectleider invoering burgerservicenummer (BSN) in de zorgsector was zij verantwoordelijk voor het wetgevings- en implementatietraject. In de periode 2000-2003 heeft Maat als projectleider persoonsgebonden budget (PGB) een bijdrage geleverd aan de vereenvoudiging van de subsidieregeling en het ontwerp en invoeren van een nieuwe uitvoeringsstructuur.

Opleiding

Ellen Maat studeerde bestuurs- en organisatiewetenschappen aan de Radboud Universiteit Nijmegen en de volgde de postacademische MPA-opleiding aan de Nederlandse School voor Openbaar Bestuur.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

TranMeghan

31 december 2011

That is good that people are able to get the <a href="http://goodfinance-blog.com">loans</a> and that opens up new possibilities.

Top