ACTUEEL

Bestuurders kruipen in de huid van Sinterklaas

Bestuurders kruipen in de huid van Sinterklaas

Zes ziekenhuisbestuurders in de regio Rijnmond hebben op 5 december vermomd als Sinterklaas een bezoek aan collega-ziekenhuizen afgelegd. De ludieke bezoeken stonden in het teken van patiëntveiligheid.

De ‘hulp-Sinterklazen’ overhandigden tijdens hun bezoek cadeaus aan medewerkers voor bijzondere prestaties op het gebied van patiëntveiligheid. Ook liepen zij een veiligheidsronde. De actie rond de bijzondere mystery guest is geïnspireerd door een soortgelijke actie van de unit infectiepreventie van het Erasmus MC in het Havenziekenhuis vorig jaar.

Bezoeken

Bestuursvoorzitter  Hans Büller van het Erasmus MC bezocht het Sint Franciscus Gasthuis. Bestuurder Kees Sol van het Oogziekenhuis (zie foto) ging naar de Daniël den Hoed-kliniek van het Erasmus MC. Bestuurder Koos Moerenhout van het Van Weel Bethesda Ziekenhuis verscheen als Sinterklaas in het Oogziekenhuis. Bestuurder Aad de Groot van het Vlietland Ziekenhuis bezocht het Havenziekenhuis. Oogziekenhuis-bestuurder Frans Hiddema ging naar het Vlietland Ziekenhuis, terwijl Johan Dorresteijn van het Havenziekenhuis het Van Weel -Bethesda Ziekenhuis aandeed.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top