ACTUEEL

Jan Helmond algemeen directeur FWG

Jan Helmond is per 1 januari benoemd tot algemeen directeur annex beherend vennoot van Functiewaardering Gezondheidszorg (FWG).

Helmond heeft als opdracht van de vennoten van FWG, bestaande uit brancheorganisaties ActiZ, GGZ Nederland, NVZ vereniging van ziekenhuizen en VGN, de opdracht meegekregen om  de organisatie toekomstbestendig en vernieuwend te besturen. Helmond, sinds 2005 werkzaam bij FWG, gaat zich richten op de verdere ontwikkeling van de organisatie tot professionele dienstverlener op het gebied van functiewaardering en strategisch HR-advies in de zorg. Hij volgt Karel Nugteren op, die bij FWG betrokken blijft als directeur Systeemontwikkeling.

Advies

Helmond vervulde de functies van senior adviseur, commercieel manager en later commercieel directeur bij FWG. Als adviseur heeft hij veranderingstrajecten begeleid bij grote zorgorganisaties in binnen- en buitenland. Daarnaast bracht hij FWG Advies, de tak van FWG die HR-advisering aan zorgorganisaties verzorgt, op een hoger plan. In het verleden vervulde Helmond advies- en managementfuncties in de zorg en zakelijke dienstverlening.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top