Reader Interactions

Reacties 1

  1. Sofietje Schmitz

    Hmmmmm, vooral de laatste alinea fronst mijn wenkbrauwen.
    Ik vraag mij af of u weleens op de werkVLOER heeft gestaan? Ik kan helaas niet anders zeggen dat de werkDRUK zo enorm hoog is dat ik blij ben om als 57-jarige nog maar 24 uur per week te werken. Meer houd ik lichamelijk niet meer vol namelijk, heeft u daar weleens onderzoek naar gedaan? Ik mis dan ook in uw hele stuk het gezond het pensioen te halen. Ik mis het onderzoek uwerzijds naar de enorme werkdruk in de gezondheidszorg (en dat heeft niet alleen te maken met regeldruk en administratieve taken), de zorgzwaarte die alleen maar is toegenomen door allerlei beslissingen door de regering genomen de afgelopen jaren. U vergeet daarbij te vermelden dat de meeste vrouwen mantelzorgtaken hebben omdat de ouderen zolang mogelijk thuis moeten blijven wonen. Ook dit levert stress en druk op om alle ballen in de lucht te houden. De andere items die u aanhaalt zijn in mijn opinie slechts bijzaak. Derhalve kan ik alleen maar zeggen dat uw stuk aanmatigend is.
    Ps. ook ben ik een aantal jaren geleden gescheiden maar het is me zelfs als parttimer zeer goed gelukt om mijn broek zelfstandig omhoog te houden.