• Hidden
Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 3

  1. Peter Koopman

    ABNAmro stelt dat 5% minder personeel in ziekenhuizen bij gelijk blijvende productie een budget vrij maakt voor de gevraagde loonsverhoging. Deze “sigaar uit eigen doos” ontkent de huidige schaarste aan zorgprofessionals, het hoge verzuim, en de bestaande hoge werklast oa ook door de bijna permanente inhaalzorg. Dit advies komt van een andere planeet ( vergelijk: vanachter het bureau kan men ook denken: 5% minder personeel op de ABNAmro Bank levert een stevige verhoging op rente van spaarrekeningen op ).

  2. OK52

    Dit kan niet waar zijn. In een zorgmaatschappij, waar de zorg zwaar tekorten heeft aan personeel. Komt een bedrijf dat het woord service al niet meer kent, met deze bewering. Begrijp niet dat dit soort bedrijven met een overbetaalde top. Het lef heeft om zo over de zorg en de mensen die het moeten uitvoeren kunnen denken. Deze bank had beter de verhoudingen in beloningen tussen de diverse onderdelen bloot kunnen leggen. Dan was het duidelijk geweest waar het geld echt naar toe gaat. En wat er op medische instrumenten bespaart kan worden. Maar hetvweer neerleggen bij de uitvoerenden is gewoon kortzichtig.

  3. Olaf Wijman

    @ABNAMRO schoenmaker blijf bij je leest! Nog meer onzin suggesties van jullie kant?