• Hidden
Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 3

 1. Olaf Wijman

  Over incompetentie gesproken! Het mocht en mag wat kosten. Afgezien van het beloofde bedrag van zorgbonus dan. En alle 3 mogen dus gewoon doorgaan met miskleunen.

 2. Frank Conijn

  We moeten niet al te veel zeuren, want vorig jaar klonk van alle kanten kritiek dat er te weinig was ingekocht, en er was voor veel zaken gewoon te weinig tijd om het zorgvuldig te doen.
  .
  Wat ik echter een slechte zaak vind is dat de K95-maskers (het equivalent van FFP2) in enorme aantallen voorradig waren, maar het zorgpersoneel en de contactberoepen het (vaak) met de zeer slecht afsluitende chirurgische moesten doen. En nog moeten doen!
  .
  Ik ben net geknipt en van de vijf kappers (m/v) in de zaak hebben er vier(!) covid gehad, opgelopen na de heropening van begin maart. Als zij FFP2-maskers hadden gehad was de kans dat het er zo veel waren geweest een stuk kleiner geweest.
  .
  En er zijn heel veel contactberoepen.

 3. Maria

  Veel zorgmedewerkers gewerkt zonder beschermingsmiddelen hebben nooit een bonus gekregen .Hugo geeft de schuld aan de ziekenhuisbestuurders. Op ministerie van WVS hadden ze vanuit thuis werkend als eerste een bonus binnen soms zelfs een maandsalaris , voor wat vraag ik mij af.
  Ook nu is er geen geld voor extra handen aan het bed ,
  Wat een wanbeleid Hoop toch echt dat dit beleid gevolgen heeft