• Hidden
Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 4

  1. Jorrit Stroosma

    Wat er de komende tijd tot er een nieuw kabinet is gaat plaatsvinden in de zorg hangt van de Tweede Kamer af wat ze wel en niet controversieel verklaren.
    Ik hoop dat ze de desastreuze aanpassingen van artikel 13 van de zvw over de vrije artsenkeuze en het hinderpaalcriterium controversieel verklaren.
    Maar het zal gerust weer op de politieke agenda komen van het nieuwe kabinet want bij VWS zitten hoge ambtenaren die het tot een kruistocht hebben gemaakt om artikel 13 nutteloos of moeilijk te maken voor de burger.

  2. Olaf Wijman

    Hopelijk verdwijnen de 2 totaal incompetente en zorgafbrekende ministers Conny Helder én Ernst Kuipers heel snel en worden de bovenstaande adviezen van Agema zoals hier boven genoemd opgevolgd.

  3. J Vandenberg

    En opnieuw gaan we het zien. De zorgverschraling is ziekelijk op dit moment.
    Opleiding en verantwoord ondernemen moeten eens op de letter beoordeeld worden.
    “Wie durft” zou je zeggen. Wie durft als bestuurder voor herstel van betere zorg te kiezen.
    Stoppen met kletsen en zorg dat er weer goede verzorgenden en verpleegkundigen komen en willen blijven.

  4. GKMitrasing

    De zorg kan zich ook geen bestuurders veroorloven die willens en wetens zorgakkoorden tekenen die gewoon een wassen neus zijn.. inclusief al die mensen die geld verdienen aan de zorg zonder enige meerwaarde voor de zorg…