• Hidden
Abonneer u nu op dé podcast door de redactie van Skipr en Zorgvisie over de gezondheidszorg in Nederland Beluister de afleveringen van Voorzorg hier

Reader Interactions

Reacties 2

  1. Hansjosee

    Het lijkt me handiger boos te worden op het nalaten van de inspectie en vervanging van de ventilatie in bv de ziekenhuizen, kroegen, verpleeghuizen etc.. Gek is ook dat niemand het heeft over ionisatie apparaten die de virussen kan doden en die bv wel in Wuhan in ziekenhuizen worden ingezet. Daarnaast handig om eens te kijken of de testen wel kloppen en datgene meten dat ze moeten meten. In de open lucht is het daarnaast handig een helm te dragen, aangezien de kans dat je buiten besmet raakt door virus kleiner is dan dat er een tak op je hoofd valt.

  2. thissen

    Ik begrijp het gevoel bij verpleegkundigen over het corona gedrag. (Interim) bestuurder(s) van V&VN doen er echter verstandig aan niet via getoonde ‘boosheid’of ‘verontwaardiging’ zich tot de media en daarbij de Nederlanders te wenden. Het is niet effectief en niet hun rol. Regering, parlement, vakbonden en werkgevers hebben de taak om Nederlanders te wijzen op de gevolgen van verkeerd coronagedrag. De economische schade zal bij een tweede golf enorm zijn voor de burger.