ACTUEEL

Pantein en Welzorg slaan handen ineen

Thuiszorgwinkel Pantein en Welzorg willen een strategische samenwerking aangaan. Op 6 maart hebben zij hiertoe een intentieverklaring getekend. Als alles goed is start de samenwerking op 1 juli 2012.

Thuiszorgwinkel Pantein

In het kader van de samenwerking neemt Welzorg alle activiteiten van Thuiszorgwinkel Pantein over. De naam Thuiszorgwinkel Pantein blijft bestaan en voor de bezoekers van de winkels, klanten van de uitleen en gebruikers van WMO hulpmiddelen verandert er niets. Zij kunnen rekenen op de kwaliteit en deskundigheid die ze gewend zijn.

Thuiszorgwinkel Pantein is onderdeel van zorggroep Pantein en leverancier van hulpmiddelen en verpleegartikelen voor zorgverzekeraars, het Zorgkantoor, gemeenten, zorginstellingen en particuliere gebruikers. Thuiszorgwinkel Pantein heeft 5 winkels en een logistiek centrum in de regio.

Welzorg

Welzorg is specialist op het gebied van hulpmiddelen voor ouderen en gehandicapten en heeft vestigingen in heel Nederland, maar nog geen in het werkgebied van Pantein.

Participatie en eigen regie

Door de samenwerking willen Pantein en Welzorg hun dienstverlening op het gebied van participatie, eigen regie en zelfstandig thuis wonen op een nog hoger peil brengen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top