ACTUEEL

Finalisten VoorGoedeZorg bekend

De vijf finalisten van de innovatiewedstrijd VoorGoedeZorg zijn bekend. De finalisten zullen op 29 oktober in de Fabrique in Utrecht proberen de winst in de wacht te slepen. De winnaar mag het idee met behulp van Coöperatie VGZ daadwerkelijk uitvoeren.

De wedstrijd VoorGoedeZorg heeft dit jaar als thema obesitas. Uit 91 inzendingen werden 15 halve finalisten gekozen die vervolgens hun idee moesten pitchen bij een bijeenkomst op 19 september. Uit deze 15 deelnemers zijn uiteindelijk de finalisten gekozen.

Ideeën

De ideeën die de finale hebben gehaald lopen uiteen van een Gezonde-leefstijl-kalender voor kinderen tot een Wereldstappen spel voor ouderen en een app die niet sportieve jongeren in beweging brengt. Ook idee om gewichtige gezinnen te helpen en een multimediaal idee waarbij online- en fysieke opdrachten gecombineerd worden, behoren tot de finalisten.

Facebook

Vanaf woensdag 26 september vindt u de vijf finalisten met een korte videopresentatie op Facebook. Het publiek kan dan stemmen op haar favoriete idee. De publieksstemmen tellen voor 20% mee in de finale. In de finale beoordeelt een jury de presentaties en ideeën. Zij geven elke deelnemer een aantal punten. Deze punten worden opgeteld bij de publieksstemmen.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top