ACTUEEL

Haagse thuiszorgorganisatie All In Care failliet

De Haagse thuiszorgorganisatie Stichting All in Care is op dinsdag 23 juli door de rechtbank Den Haag failliet verklaard. De hoofdoorzaak van het faillissement is het wegvallen van het AWBZ-contract medio 2012, zegt curator Marc Udink desgevraagd aan Skipr.

Schuld

Stichting All in Care heeft een schuld van 500 duizend euro aan PGGM en 850 duizend aan de fiscus en wat kleinere krediteuren, zegt Udink. "Het verlies 2012 is aanzienlijk en is nog onbekend." All in Care boekte in 2011 een positief resultaat van 364.935 euro tegenover 152.798 euro in 2010. De stichting heeft de jaarrekening over 2012 nog niet ingediend.

Doorstart

"We werken aan een doorstart die deze week zal plaatsvinden", zegt Udink. Verder wordt volgens hem onderzoek gedaan naar de kwaliteit van het bestuur.

Cliënten

Cliënten merken volgens Udink niets van het faillissement: "De zorg is ononderbroken. De personeelsleden werken door gedurende hun opzegtermijn". Bij All in Care werken 160 medewerkers in het primair proces. De organisatie heeft zo'n 1000 cliënten. All in Care, dat sinds 2005 bestaat, is werkzaam in de regio Haaglanden.

Bij All in Care was vrijdag en maandag niemand bereid om uitleg te geven. Voorzitter raad van bestuur mevrouw S. Ramsoebhag is niet bereikbaar.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

snotje

29 juli 2013

Skipr heeft deze reactie verwijderd.
Skipr stelt als voorwaarde aan reacties op deze website: u reageert op de inhoud van het betreffende bericht of blog.
Niet op andere onderwerpen of publicaties van derden. Aanvallen op personen, diskwalificaties en kwetsende reacties verwijderen we zonder overleg.
Hinderlijk achtervolgen van personen staan wij niet toe. Voor wie volhardt in het plaatsen van beschuldigingen, sluit Skipr de toegang tot de reactiemogelijkheid af.Dit bericht is bewerkt door de beheerder op 30-07-2013 09:24.

Top