ACTUEEL

Van Rijn tempert hoop medewerkers Sensire

De thuishulpen van Sensire hoeven geen wonderen te verwachten van staatssecretaris Martin van Rijn (Volksgezondheid). Van Rijn zei maandag op een protestbijeenkomst van Abvakabo FNV dat hij niet zomaar met een oplossing kan komen. "Die komt er alleen als partijen bereid zijn over hun schutting heen te kijken en met elkaar in gesprek gaan."

In Varsseveld praat Van Rijn maandag met een delegatie van de 1100 thuishulpen die zorgaanbieder Sensire van het UWV mag ontslaan. Ook spreekt hij met de directie van de thuiszorgorganisatie, vakbonden, ondernemingsraad en cliëntenraad. Circa 150 thuishulpen laten voor het hoofdkantoor van Sensire in het centrum van Varsseveld horen het niet eens te zijn met de ontslagen. Eind vorige maand is uit protest het hoofdkantoor enkele uren bezet.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

Anoniem

26 augustus 2013

Skipr heeft deze reactie verwijderd.
Skipr stelt als voorwaarde aan reacties op deze website: u reageert op de inhoud van het betreffende bericht of blog.
Niet op andere onderwerpen of publicaties van derden. Aanvallen op personen, diskwalificaties en kwetsende reacties verwijderen we zonder overleg.
Hinderlijk achtervolgen van personen staan wij niet toe. Voor wie volhardt in het plaatsen van beschuldigingen, sluit Skipr de toegang tot de reactiemogelijkheid af.


Dit bericht is bewerkt door de beheerder op 27-08-2013 10:49.

Top