ACTUEEL

Antroz en Warande hebben fusieplannen

De antroposofische Stichting Antroz en Stichting Warande willen op korte termijn fuseren. Zij zijn bezig met de uitwerking van de plannen.

Antroz en Warande werken al enkele jaren samen. Zij willen de activiteiten en deskundigheid bundelen in acht vestigingen aan de oostkant van Utrecht. Door een fusie bereiken zij ook zelfstandig wonende ouderen rondom de vestigingen, samen met de eerste lijn en andere ondersteuners op wijkniveau.

Antroz

Stichting Antroz biedt wonen en aandachtvolle zorg op antroposofische basis in verzorgingshuis Huize Valckenbosch en Valckenhof-woningen in Zeist, Woonoord Kraaijbeek in Driebergen en verpleeghuis Leendert Meeshuis in De Bilt. De antroposofische woonzorg behoudt na de fusie zijn eigen identiteit met woonmogelijkheden. Antroz is in juni 2013 ook met thuiszorg gestart.

Warande

Tot Stichting Warande behoren verpleeghotel Bovenwegen en de wooncentra Heerewegen en Klein Heerewegen in Zeist, De Loericker Stee in Houten en Schutsmantel in Bilthoven. Er is een dependance voor geriatrische revalidatie in Diakonessenhuis Zeist.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top