Tech

Sprekers Games for Health Conference 2013 bekend

Games for Health Europe heeft de sprekers bekend gemaakt die op 28 en 29 oktober 2013 zullen spreken op de Games for Health Conference in Amstelveen.

In juli 2013 maakte Games for Health Europe bekend dat Rafael Grossman, de Amerikaanse traumachirurg die als eerste een operatie met behulp van Google Glass uitvoerde, zijn opwachting zal maken. Nu zijn daar nog een aantal namen aan toegevoegd.

Gamification

Donald Brinkman, onderzoeker en programmamanager bij Microsoft zal een verhaal houden over de mogelijkheden van gamification in de zorg. Jan de Boer, Partner en Global Leader in Health IT bij KPMG, stelt dat de gamingsector voor de zorg een stuk professioneler opgezet moet worden en meer rekening moet houden met de verschillende stakeholders om de mogelijkheden volledig te kunnen benutten.

Gerald Cultot werkt bij het onderzoeksprogramma van de Europese Commissie. Hij zal een presentatie geven over het Horizon 2020 programma. Horizon 2020 wil Europees onderzoek en innovatie stimuleren. Hij vertelt ovber de mogelijkheden van dit programma voor zowel het midden- en kleinbedrijf als voor onderzoekers op het gebied van gaming in de zorg.

Andere sprekers

Andere sprekers op de Games for Health Conference 2013 zijn: Lucien Engelen, directeur van het REshape & Innovation Center van het Radboudumc, Denise Silber van consultancybureau Basil Strategies. Zij heeft ook de serie conferenties 'Doctors 2.0 & You' opgezet, Amy Robinson - Creative Director bij EyeWire, MIT en Daan Dohmen, directeur van Focus Cura Zorginnovatie BV.

Accreditatie

Het Games for Health Europe congres is geaccrediteerd met 6 punten per dag  voor alle BIG geregistreerde zorgverleners. Accreditatie punten zijn toegekend door het Accreditatie Bureau Algemene Nascholing (ABAN).

---

Skipr is mediapartner van de Games for Health conferentie op 28 en 29 oktober 2013 in het KMPG gebouw in Amstelveen. U kunt bij deze conferentie aanwezig zijn. Wilt u één de conferentie één dag bezoeken, dan kost dit 300 euro. Beide dagen samen kost 499 euro. Meld u aan voor het congres met actiecode SKIPR2013 en en u ontvangt, naast toegang tot de Games for Health conferentie, een half jaar Skipr Magazine gratis.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top