ACTUEEL

Middin-bestuurder stapt over naar Zuidwester

Middin-bestuurder stapt over naar Zuidwester

Hans Waardenburg, voorzitter raad van bestuur bij zorgorganisatie Middin in Zuid-Holland, vertrekt per 1 maart 2014 bij zorgorganisatie Middin. Hij treedt dan aan als voorzitter raad van bestuur bij Zuidwester. Hij vormt dan samen met Natasja Baroch-Ammerlaan de nieuwe tweehoofdige raad van bestuur van de zorgorganisatie voor mensen met een beperking in Noord-Brabant, Zeeland en het zuiden van Zuid-Holland.

Hans Waardenburg

Waardenburg zegt over zijn overstap: “Ik heb, gezien mijn leeftijd, de behoefte om mijn kennis en ervaring nog een keer in een nieuwe werkomgeving in te zetten. Zuidwester is toe aan een volgende stap in haar ontwikkeling  en daar zet ik mij graag voor in.” Waardenburg heeft bijna dertig jaar gewerkt voor Middin en haar rechtsvoorgangers. De raad van toezicht zegt zich nog te beraden over de te nemen stappen rond de opvolging van Waardenburg. Tot die tijd vormt Gertrude van den Brink, lid raad van bestuur, het bestuur.

Natasja Baroch

Baroch werkt bij Zuidwester als directeur bedrijfsondersteuning en maakt deel uit van het tijdelijke waarnemingsteam dat door de raad van toezicht werd aangesteld na het vertrek van bestuursvoorzitter Luc Kenter per 1 oktober 2013. Op dat moment stond er al een vacature lid raad van bestuur open.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top