ACTUEEL

Politie doet onderzoek naar overlijden Borst

De politie doet maandagavond onderzoek naar de dood van Els Borst. De vrouw die in de garage is gevonden "is onder verdachte omstandigheden" gestorven. Volgens een woordvoerster van de politie kan de doodsoorzaak ook een natuurlijke zijn of een ongeluk, maar "als dat zeker is dan tuig je niet zoiets op", aldus de zegsvrouw, verwijzend naar het onderzoek.

De politie houdt even na 23.00 uur nog steeds de officiële lezing aan dat er een dode vrouw in de garage op het woonadres van Els Borst is gevonden. Volgens de woordvoerster is er een zekere mate van waarschijnlijkheid dat het om Els Borst gaat. RTV Utrecht meldt dat de politie dinsdagmorgen conclusies denkt te kunnen trekken.

Gevonden

Michiel Scheffer van D66 twitterde maandagavond dat zijn moeder Els Borst bij haar woning dood had aangetroffen. "Het is nu openbaar: Els Borst overleden. Mijn moeder trof haar dood aan vanavond. Ik sprak haar als een van de laatsten zaterdag." (ANP)

 

1 Reacties

Anoniem

11 februari 2014

De politie houdt even na 23.00 uur nog steeds de officiële lezing aan dat er een dode vrouw in de garage op het woonadres van Els Borst is gevonden. Volgens de woordvoerster is er een zekere mate van waarschijnlijkheid dat het om Els Borst gaat.

Nou kan je de politie niet beschuldigen van Sherlock Holmes capaciteiten maar dit???? En dat allemaal van gemeenschapsgeld waar Borst zo op tegen was!

Top