ACTUEEL

TSN belooft beterschap klachtenafhandeling

Thuiszorg Service Nederland (TSN) heeft over twee weken alle klachten van medewerkers opgelost. Dat zegt TSN op RTV Oost na een gesprek met vakbond ABVAKABO FNV.

Klachtenstroom over salaris

De vakbond stelde TSN een ultimatum na een klachtenstroom van medewerkers. Het salaris, loonsverhogingen en de reiskosten zouden niet kloppen en spaarloon zou wel zijn ingehouden, maar niet overgemaakt. Volgens TSN is het grootste deel van de klachten al opgelost, terwijl de vakbond beweert dat het aantal klachten nog steeds groeit. De regiokantoren van ABVAKABO FNV sturen alle individuele klachten door naar TSN, zodat deze opgelost kunnen worden.

De vakbond is volgens RTV Oost ook ontevreden over het sociaal plan voor medewerkers die te maken hebben met de gevolgen van een reorganisatie.

2 Reacties

om een reactie achter te laten

Anonym

12 augustus 2009

nou de problemen op lossen

ik werk nu voor tsn over genomen van meavita

ik ben nu al van af feb tot nu bezig met mijn reis kosten vergoeding

ik heb het nog niet .mijn salaris is zo weinig en me eigen reis kosten betalen van mijn salaris kan niet. moet al naar de voetselbank om letelijk te overleven .telefoon kosten niet te noemen ze nemen nooit op of ze zeggen maar wat

maar .maar de nieuwe tsn baas is tevreden hij heeft het goed .en wij medewerkers zijn zijn saafjes

podt

26 april 2010

TSN heeft de zaakjes nog niet op orde.. nog lang niet. Was vanaf eind januari in dienst bij TSN.. 1ste verloning ging prima, niks op aan te merken, toen begon de ellende... geenn salaris.. ik maar naar mn leidinggevende, duurde allemaal zo lang, op een gegeven moment zelf maar naar het hoofdkantoor gegaan. kreeg ik een voorschot blijkt later, dus weer naar het hoofdkantoor. kreeg ik een contante betaling. eindelijk was het weer aardig op orde.

deze maand echter weer gedonder, halen ze de contante betaling er weer af, dus ik alles op alles zetten, en ook maar een advocaat in handen genomen, omdat er met TSN niets te praten valt, ze reageren er niet op.Dit heeft TSN niet in dank afgenomen, en het resulaat is dan ook, nog steeds niet alle geld binnen, maar ook geen contract meer. TSN kan gewoon niet tegen werknemers die hun mond los trekken. Raar toch?!

zijn er mensen die zoiets gelijks hebben meegemaakt bij TSN??

Top