Tech

SHL-Groep en VitalHealth breiden samenwerking uit

SHL-Groep en VitalHealth Software breiden de bestaande samenwerkingsovereenkomst uit. Het doel is om zorggroepen integrale ketenoplossingen aan te bieden die aansluiten bij ontwikkelingen in de eerste lijn.

Het  VitalHealth Keten Informatie Systeem (KIS) wordt gecombineerd geleverd met de Datamanagement-propositie van SHL-Groep. Daarnaast zien beide organisaties kansen voor het gezamenlijk ontwikkelen van nieuwe proposities voor de integratie van ketenzorg met planning en diagnostiek.

Datamanagement

Door het combineren van de diensten van SHL-Groep en VitalHealth hebben de zorggroepen, naast het KIS, ook de beschikking over diensten zoals datamanagement, debiteuren- en crediteurenbeheer voor zorggroepen, huisartsen en ketenpartners.

Eigen portaal

Naast de inhoudelijke communicatiemogelijkheden binnen de keten (KIS), hebben de betrokken zorgdisciplines ook toegang tot het Zorggroep Informatie Programma (ZIP), een eigen portaal waar ze hun financiële afwikkeling kunnen monitoren. Door de samenwerking is het bovendien mogelijk om deze propositie(s) voor zorggroepen te ondersteunen van implementatie tot helpdesk.

---

Van 22 tot en met 27 februari 2014 vond de HIMSS 2014 plaats in Orlando. HIMSS is wereldwijd de grootste conferentie en beurs op het gebied van ICT en Healthcare. Skipr was dit jaar exclusief aanwezig bij de HIMSS. Wij bieden u de mogelijkheid om op vrijdagmiddag 4 april 2014 van 16.00 tot 19.00 uur in Houten de Skipr HIMSS highlights bij te wonen. Schrijf u nu in. Let op, er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top