HRM

Vier winnaars Planetree Award 2014

Vier zorginstellingen zagen hun inspanningen om de zorg 'mensgericht' te maken middels Planetree vorige week beloond. Zij wonnen de Spirit of Planetree Nederland award 2014. Dat maakte de organisatie bekend.

Planetree Nederland helpt zorgaanbieders bij het uitrollen van de planetree visie. Daarin staat de mens voorop, is er volop aandacht voor fysieke, emotionele, geestelijke en sociale behoeften van zorgvragers en is een houding van vriendelijkheid en compassie 'normaal'. Zo omschrijft de organisatie de visie in het onderhavige persbericht.

Winnaars

De instellingen die de prijs wonnen zijn het Flevoziekenhuis voor het Inforium, GGzE voor de High Care Unit, Verpleeghuis Willibrord voor de innovatieve nieuwbouw en Fatima Zorg voor Lunchen op de werkplek.

De Planetree Awards worden ieder jaar uitgereikt. De winnaars krijgen naast erkenning een cheque ter waarde van duizend euro om eigen initiatieven mee te starten of te steunen. Dit jaar waren er 92 inzendingen. Daarvan werden zeventien initiatieven genomineerd.

Jury

De jury bestond uit vertegenwoordigers van cliëntenraden (LSR), zorgmedewerkers (FWG) en deskundigen uit de zorgsector via Skipr.

1 Reacties

om een reactie achter te laten

zwanikken

19 maart 2014

Van Harte proficiat , voor iedere werknemer in de ZORG toch NORMAAL dit te DOEN

Top