Tech

HIMSS Holland lanceert e-health community

HIMSS Holland lanceert de nieuwe community ‘eHealth Exchange’ tijdens de conferentie WoHIT 2014 die op 2 april in Frankrijk start. Deze community richt zich met name op Nederlandse professionals die werken in de zorg-ict-sector.

Volgens Christina Roosen, vicevoorzitter van HIMSS Europe, is Nederland een van de meest aantrekkelijke markten voor gezondheidszorg-IT in Europa. Dit komt volgens haar door het volwassen markt en het niveau van de IT-uitgaven in de zorgsector. “Gezien deze sterke leidende positie zijn we verheugd om deze groep in Nederland te lanceren. De community zal netwerken en onderwijs ondersteunen in alle sectoren en de bekendheid vergroten van de Nederlandse Healthcare IT-successen op internationaal niveau".

De belangrijkste activiteiten van de HIMSS Holland eHealth Exchange worden vastgesteld door een lokaal comite van IT-professionals onder gezag van HIMSS. Dit gebeurt tijdens de HIMSS Amsterdam van 6-8 november 2014 en tijdens de HIMSS US Annual Conference in Chicago van 16-18 april 2015.

---

Van 22 tot en met 27 februari 2014 vond de HIMSS 2014 plaats in Orlando. HIMSS is wereldwijd de grootste conferentie en beurs op het gebied van ICT en Healthcare. Skipr was dit jaar exclusief aanwezig bij de HIMSS. Wij bieden u de mogelijkheid om op vrijdagmiddag 4 april 2014 van 16.00 tot 19.00 uur in Houten de Skipr HIMSS highlights bij te wonen. Schrijf u nu in. Let op, er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top