HRM

Zorgorganisaties genomineerd voor werkgeversprijs

Negenentwintig zorgorganisaties zijn in de race voor de titel ‘Beste Werkgever van Nederland’. In totaal dingen honderd organisaties mee naar de titel. Daarmee is de zorg goed vertegenwoordigd.

De nominaties komen voort uit het Werkgeversonderzoek van onderzoeksbureau Effectory en Intermediair. Bij het werkgeversonderzoek geven werknemers een oordeel over de eigen organisatie. De organisaties met het hoogste score worden genomineerd. Deze score bestaat uit een gemiddelde van de tevredenheid over de organisatie, de tevredenheid over de werkzaamheden, trots op de organisatie en achter de doelen staan, het bieden van ruimte en kansen om medewerkers optimaal te laten presteren en het tonen van waardering aan medewerkers voor hun prestaties.

Categorieën

Aan het onderzoek hebben 366 organisaties deelgenomen. Inmiddels zijn de 100 hoogst gekwalificeerde organisaties bekend gemaakt in twee categorieën; meer dan 1.000 en minder dan 1.000 medewerkers. Zo is er voor elke categorie een top 50 van Beste Werkgevers. De winnaars worden op 7 oktober bekend gemaakt.

De zorgorganisaties die zijn genomineerd zijn: Amarant Groep, Ambiq, Amerpoort, ASVZ, Baalderborg Groep, Bevolkingsonderzoek Noord, Bevolkingsonderzoek Zuid, Boogh, De Lichtenvoorde, De nieuwe Marke, Driestroom, Fatima Schreuder Groep, Fokus, GGZ Noord-Holland-Noord, Jeroen Bosch Ziekenhuis, JP van den Bent stichting, Kempenhaeghe, MeanderGroep, Mosae Zorggroep, Ons Tweede Thuis, PerspeKtief, Primair Huisartsenposten, St. Anna Zorggroep, Stichting Anton Constandse, Stichting Buurtzorg, Stichting De Praktijk, Ziekenhuis Rivierenland, Ziekenhuis ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen en Zorgspectrum Het Zand.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top