ACTUEEL

Leveste werkt samen met specialistencoöperatie

Zorggroep Leveste Middenveld heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met het Medisch Specialisten Netwerk Noord Oost Nederland (MSN NON). Dat is de pas opgerichte coöperatie van vrij gevestigde artsen, met daarin de 145 specialisten die werken in de ziekenhuizen in Emmen, Hoogeveen en Stadskanaal.

De specialisten hebben zich verenigd omdat zorg alleen nog maar integraal gedeclareerd mag worden. De gefuseerde maatschappen zijn verenigd in een vakgroep-BV die lid is van de coöperatie. Door in dit verband samen te werken, kunnen de medisch specialisten hun zelfstandig ondernemerschap blijven uitoefenen.

Verzekeraars

De coöperatie is in korte tijd opgericht en heeft de afgelopen maanden samen met Zorggroep Leveste Middenveld onderhandeld met de verzekeraars. Voorzitter van de coöperatie is uroloog Peter Kleingeld, vicevoorzitter is cardioloog Michiel Nagelsmit.

Treant

Vanaf 1 januari verandert Leveste haar naam in Treant Zorggroep. Het bestaat uit het Bethesda ziekenhuis in Hoogeveen, het Refaja ziekenhuis in Stadskanaal en het Scheper ziekenhuis in Emmen. VVT wordt geboden door Leveste Care Emmen en Zorgpalet Hoogeveen. 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top