ACTUEEL

HAN stelt nieuw lectoraat e-Health in

Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) heeft -in samenwerking met de Sint Maartenskliniek- een nieuw associate lectoraat e-Health paramedische beroepen in het leven geroepen.

Met het nieuwe lectoraat wil de HAN inspelen op de groeiende vraag in de paramedische beroepspraktijk en de revalidatiezorg naar kennis over brede, interdisciplinaire toepassing van innovatieve producten.

Het associate lectoraat e-Health maakt deel uit van de programmalijn Zorgtechnologie van het Lectoraat Innovatie in de Care. Het nieuwe associate lectoraat richt zich in eerste instantie op chronische – revaliderende - patiënten en heeft een sterke focus op e-health. Het lectoraat gaat onder meer onderzoeken wat de  voorwaarden voor succesvolle toepassing van e-health zijn en hoe nieuwe vindingen gevaloriseerd kunnen worden.

Lilian Beijer wordt de eerste associate lector. Ze is onder meer actief als onderzoeker Revalidatie, Spraak- en taaltechnologie en e-Health bij de Sint Maartenskliniek. Beijer gaat de uitvoering van het onderzoeksplan op zich nemen en combineert deze functie bij de HAN met haar huidige aanstelling.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top