ACTUEEL

Oprichter Planetree Nederland stapt op

Jim van den Beuken, oprichter en bestuursvoorzitter van Planetree Nederland, stapt op met ingang van 1 januari 2016. Volgens het bestuur van de organisatie gaat hij op zoek naar "een nieuwe professionele uitdaging".

Het bestuur gaat op zoek naar een opvolger van Van den Beuken. Intussen zal Joep Verbugt vanaf 1 januari de rol vervullen van waarnemend voorzitter. Hij is al langer bestuurslid van Planetree. Tevens is Verbugt bestuursvoorzitter van GGz Eindhoven, wat hij overigens na 1 januari ook blijft.

Stichting Planetree Nederland is opgericht in 2006 en helpt zorgverleners en zorginstellingen bij het realiseren van merkbaar mensgerichte zorg.  Het bestuur van de stichting zegt het vertrek van Van den Beuken zeer te betreuren, en tegelijkertijd groot respect te hebben voor zijn persoonlijke keuze om zijn inzet voor Planetree te beëindigen en op zoek te gaan naar een nieuwe professionele uitdaging. "Jim heeft op voortreffelijke wijze het gedachtegoed en het concept van Planetree in Nederland ontwikkeld en op de kaart gezet en daarmee ook een grote aanzet gegeven tot een meer merkbare menswaardige zorg."

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top