ACTUEEL

Oud-Achmea-topman wordt adviseur

Jeroen van Breda Vriesman, voormalig lid van de raad van bestuur van Achmea, versterkt per direct het team van &samhoud. Het bestuur van &samhoud bestaat, naast Jeroen van Breda Vriesman, uit Salem Samhoud en Ingrid Smolders.

Van Breda Vriesman stapte medio 2015 op als bestuurslid bij verzekeraar Achmea in verband met een slepende zaak over mogelijk gerommel bij huurovereenkomsten van fitnesscentra in 2007. Van Breda Vriesman was destijds als directievoorzitter van de divisie Zorg eindverantwoordelijk voor de fitnesscentra. Achmea heeft de kwestie begin vorig jaar zelf voorgelegd aan de Belastingdienst.

Begin december maakte het Openbaar Ministerie bekend dat het twee betrokkenen wil vervolgen wegens belastingfraude of het faciliteren van onrechtmatigheden , waaronder  “een oud-directievoorzitter van de Achmea-tak Zorg en Gezondheid. 

Integer

Voor oprichter Salem Samhoud van &samhoud vormt één en ander geen beletsel om Van Breda Vriesman aan te trekken als nieuwe bestuurder. “Ik ken Jeroen als een zeer integere bestuurder, adviseur en ondernemer”, aldus Samhoud. “We zijn ervan overtuigd dat hij &samhoud verder gaat helpen groeien. Ik kijk er dan ook erg naar uit om met hem samen te ondernemen.”

&samhoud bestaat een kwart eeuw en is wereldwijd actief in management consulting, media, gamification, hospitality en food. Leidend beginsel daarbij is de gedachte dat doorbraken ontstaan door mensen, kennis en inspiratie te verbinden. Bij &samhoud werken ongeveer 200 mensen, verdeeld over kantoren in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam, Kuala Lumpur, Düsseldorf en Zürich.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top