ACTUEEL

Warande en Antroz gefuseerd

Stichting Warande en Stichting Antroz zijn per 31 december 2015 gefuseerd. Beide ouderenzorgorganisaties werkten al bestuurlijk samen en gaan vanaf nu verder als Warande. Met de samenvoeging bestaat Warande uit 8 vestigingen in Zeist, Bilthoven, Houten en Driebergen.

Warande en Antroz maakten op 4 september 2013 bekend te willen fuseren. In december 2013 kwam groen licht van de ACM voor de samenvoeging.. Twee jaar later is de fusie tussen beide ouderenzorgorganisaties  definitief.

Antroposofische levensvisie

Warande richt zich op zorg, welzijn en ondersteuning aan ouderen met een brede maatschappelijke en culturele belangstelling. De fusie van Warande met  Antroz biedt volgens beide organisaties een waardevolle aanvulling voor ouderen met (affiniteit met) een antroposofische levensvisie.

Warande biedt een breed scala aan seniorenvoorzieningen: van seniorenfitness, dagopvang, wijkservicepunten en revalidatie tot verzorgd wonen, intensieve verpleging en hospice. Warande biedt ook ondersteuning aan ouderen om langer thuis te kunnen blijven wonen. 

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top