Tech

PinkRoccade helpt Tergooi bij migratie van epd

Het Tergooi Ziekenhuis heeft PinkRoccade Healthcare gevraagd ondersteuning te bieden bij de invoering van het ZIS/EPD van ChipSoft. De IT-dienstverlener zal het ziekenhuis helpen gedurende het complete conversieproces.

Het Tergooi is gestart met de voorbereidingen voor de migratie naar het geïntegreerde ziekenhuisinformatiesysteem annex elektronisch patiëntendossier (ZIS/EPD) van ChipSoft. Het ziekenhuis maakt nu nog gebruik van verschillende deelsystemen en koppelingen. Met het ZIS/EPD van ChipSoft zijn straks alle onderdelen van het zorgproces in één systeem beschikbaar. De planning is om begin december 2016 live te gaan.

De overgang naar het nieuwe geïntegreerde ZIS/EPD is een "omvangrijke operatie", volgens Tergooi. Met de aanschaf van het systeem maakt het ziekenhuis naar eigen zeggen "een grote stap voorwaarts in het streven patiëntgegevens te digitaliseren". PinkRoccade Healthcare is partner gedurende het gehele conversieproces en zal ontzorgen tijdens de voorbereidingen, een analyserapport uitvoeren en bovendien kennis en kunde omtrent de conversie leveren.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top