ACTUEEL

Nieuwe leden raad van toezicht Daelzicht

Pink van Veen en Ellen Kuppens worden benoemd als lid van de raad van toezicht (rvt) van Daelzicht per 15 november aanstaande. Met deze benoemingen is de vernieuwde raad van toezicht compleet.

Pink van Veen is sinds 2012 lid van de rvt van RIBW Brabant, waar ze vanaf 2015 de rol van voorzitter vervult. Sinds 2016 is zij ook toezichthouder bij Beweging 3.0. Daarnaast bekleedt en bekleedde zij diverse functies in besturen, raden en colleges in de zorg. Van 2009 tot 2016 was ze lid van de raad van bestuur van Vitalis WoonZorg Groep. Daarvoor deed Van Veen ruime ervaring op bij diverse zorginstellingen als manager, beleidsmedewerker en beleidspsycholoog.

Ellen Kuppens is vicepresident HR bij DSM Nederland. Onder haar verantwoordelijkheid vallen arbeidsvoorwaarden, het interne overleg (C)OR, talent Ontwikkeling, duurzame inzetbaarheid en mobiliteit. Hiervoor bekleedde zij diverse andere HR-posities binnen DSM.

Belevenispark

Onlangs werd al bekend dat Charles Evers en Jean-Paul Essers aantraden als rvt-lid bij Daelzicht. De voormalige rvt kondigde op 17 juni aan op te stappen, om de rust in de organisatie te laten terugkeren. Daarvoor was de raad van bestuur al opgestapt vanwege de ophef rond het afgeblazen belevenispark in Heel.

0 Reacties

om een reactie achter te laten
Top